Eerste maand 50% korting op je soep abonnement? Gebruik deze coupon: korting50

Neem een soepabonnement met jouw favorieten smaken

Soep abonnement

Soep abonnement: Altijd verse linzensoep

Soep abonnement zodat je nooit zonder soep zit? Heb je alle smaken van onze overheerlijke linzensoep al geproefd? Niet? Wacht dan niet langer, want onze soepen zijn 100% biologisch, vegan en ambachtelijk bereid met de beste dagverse ingrediënten. Zo kun je ieder moment van de dag genieten van een gezonde en verantwoorde maaltijd, zonder dat je er urenlang voor in de keuken hoeft te staan! Onze chef-koks bereiden dagelijks dagverse soepen met verse ingrediënten. Ideaal voor thuis, onderweg, op kantoor of na het sporten.

Betaalbare soep

Wij van Naturally Tasty vinden het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op ieder moment van de dag kan genieten van een voedzame, gezonde en volwaardige maaltijd. Ongeacht je bestedingsruimte of inkomen. Daarom zijn onze soepen prima betaalbaar en verkrijgbaar voor iedereen. Nu nog voordeliger de eerste maand gratis met een soep abonnement. 

Gratis linzensoep met jouw soep abonnement

Om het je nóg makkelijker te maken, kun je nu ook een soep abonnement afsluiten! Hiermee krijg je een jaar lang iedere maand een doos gezonde soep toegestuurd en kun je op ieder moment van de dag genieten van een overheerlijke maaltijd. Als je een jaarabonnement afsluit, dan krijg je de eerste maand je overheerlijke soep helemaal GRATIS! 

Hoe werkt een soep abonnement?

Je plaatst een bestelling in onze webshop voor de gewenste smaak en hoeveelheid soep. De eerste maand is de soep helemaal GRATIS, je betaalt alleen € 0,01 ter verificatie. De eerste bestelling wordt binnen 5 dagen bezorgd. Vervolgens bezorgen wij iedere maand in de laatste week van de maand onze dagverse soepen. De automatische afschrijving geschiedt maandelijks middels een automatische afschrijving. Op de eerste dag van de nieuwe maand (dus na bezorging van de soep) wordt het abonnementsgeld afgeschreven. Als het jaarabonnement voorbij is heb je de gelegenheid om het abonnement automatisch te verlengen, of desgewenst op te zeggen. Na het eerste jaar geldt geen opzegtermijn.

Wacht dus niet langer en verzeker jezelf iedere maand van gratis thuisbezorgde, overheerlijke en dagverse soepen, speciaal voor jou bereid!

All inclusive

De prijzen van particuliere bestellingen zijn inclusief BTW. Daarnaast voegen wij GRATIS gel-gebaseerde koelelementen toe aan iedere doos. Zo blijven de gekoelde soepen heerlijke koel. Dankzij onze innovatieve productietechnieken zijn onze soepen extreem lang houdbaar in de koeling, tot wel 55 dagen!

Donatie van iedere bestelling

En als klap op de vuurpijl doneren wij aan Stichting See You. Deze Stichting zet zich sinds 1982 in voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië. Onze soepen zijn hiermee niet alleen overheerlijk en perfect voor jouw gezondheid, maar tegelijkertijd help je met iedere bestelling mensen die het hard nodig hebben. Speciaal voor mensen met verminderd of slecht zicht hebben wij braille geïntegreerd op onze soepverpakking. Op deze manier kan men toch waarnemen wat er op de verpakking staat. En dat in maar liefst 3 talen, zowel in het Nederlands als in het Frans en Duits.

Wil je graag 100% biologische en verantwoorde soep bestellen? Proef alle 6 de smaken!

Soep abonnement voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen verantwoord en gezond kan eten voor een betaalbare prijs. Of je nu met één persoon bent of met een heel gezin, thuis of op je werk. Dankzij de keuze tussen een kop soep van 225 gram of 500 gram is er voor ieder wat wils. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de soep voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Want gezond en verantwoord eten of biologische producten hoeven met onze vegan linzensoep helemaal niet duur te zijn. 

De basis van onze linzensoepen is rode linzen. Rode linzen zijn een bron van eiwitten, bevatten veel calcium, vitamine B en magnesium en hebben een hoog ijzergehalte. Rode linzen zijn zeer goed voor de gezondheid, zeker in combinatie met de verse kruiden die wij in onze soepen gebruiken. Uiteraard worden geen toegevoegde suikers of vetten gebruikt, wij gebruiken enkel biologische ingrediënten. Dankzij de complexe koolhydraten vult de soep goed en kan de linzensoep prima dienen als maaltijdsoep. Wij hebben de basis linzensoep de afgelopen jaren doorontwikkeld naar 6 verschillende smaken. Onze shop linken naar particulier bestellen. Neem gerust een kijkje in onze shop voor jouw favoriete smaak!