Biologische producten

Wat is biologisch

Biologisch betekent dat bij de productie van voedsel rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn. Biologische producten voldoen aan strenge wettelijke voorschriften, waar rekening mee moet worden gehouden bij de productie. Deze voorschriften worden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie, genaamd SKAL. SKAL houdt toezicht op de biologische voedselketen in Nederland en zet zich op die manier in voor een betrouwbare biologische sector. 

Biologische producten worden op een andere manier geproduceerd dan niet-biologische producten. Biologische producten worden namelijk niet met kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetische organismen verbouwd. Er wordt zo min mogelijk ingegrepen bij het verbouwen van de producten, waardoor de natuur op zijn eigen manier te werk kan gaan. 

Waarom kiezen voor biologische soepen

Als je regelmatig soep eet helpt dit om gezond en evenwichtig te eten. Soep is namelijk een voedzame en makkelijke maaltijd. Een kom soep bevat veel groenten en vocht. Als je bang bent om niet aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groeten te komen, ben je met een kom soep al goed op weg! Ook is het een makkelijke en goede manier om kinderen meer groeten te laten eten. Met één kom soep krijg je al een zevende van de hoeveelheid water binnen die je dagelijks nodig hebt.

Zowel bij grote als kleine trek stilt soep de honger. De soepen van Naturally Tasty kunnen gegeten worden als maaltijd, maar natuurlijk ook als tussendoortje. Onze soepen zijn gemaakt van biologische ingrediënten. Er zijn bij het verbouwen van de biologische groenten geen bestrijdingsmiddelen en technologieën gebruikt, dat is namelijk beter voor je gezondheid én voor het milieu.

Kant-en-klare biologische soep is ook gezond

Soms heb je zelf niet de tijd om verse soep voor te bereiden, de soepen van Naturally Tasty kunnen dan een goede oplossing bieden. Je krijgt bij het lezen van de ingrediënten meteen een idee hoe voedzaam onze soep is. De soepen bestaan altijd voor minimaal 40% uit groenten en dan zit je dus goed! Je kan natuurlijk altijd zelf nog wat restjes bonen of groenten toevoegen voor een echte maaltijdsoep.

Het biologische aanbod van Naturally Tasty 

Bekijk hier ons aanbod van kant-en-klare biologische soepen. Al onze soepen zijn gemaakt van verse biologische producten en natuurlijke smaakmakers. In ons assortiment vind je zowel de klassieke soepen, zoals kip en tomaat, als verassende en originele soepen. Probeer bijvoorbeeld eens onze biologische linzensoep of biologische vegan linzensoep met Gember en Kurkuma!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een comment achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.