Veelgestelde vragen

Lees hieronder de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Als producten biologisch zijn, betekent dat dat er bij de productie rekening gehouden wordt met het milieu en dierenwelzijn. Dit houdt in, dat het productieproces aan strenge wettelijke voorschriften dient te voldoen. Op basis van regels opgesteld door de overheid, controleert de onafhankelijke instantie SKAL of aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Ja, onze soep is gegarandeerd honderd procent biologisch. Al onze producten zijn vrij van niet natuurlijke conserveringsmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Biologische producten bevatten veel meer voedingsstoffen, antioxidanten en micronutriënten zoals vitamine C, ijzer en zink.

Als biologische producten echt gegarandeerd honderd procent biologisch zijn, dan staat dat op de verpakking. Uiteraard geeft een BIO keurmerk of BIO certificaat de zekerheid dat dit ook daadwerkelijk gecontroleerd wordt.

Naturally Tasty EU Organic logo linzensoep Veelgestelde vragen

Nee, biologische producten hoeven zeker niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van een volwaardige en gezonde maaltijd mag kunnen genieten, ongeacht je inkomen. De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW voor particuliere bestellingen, dus geen verrassingen achteraf. En wil je nóg voordeliger en met regelmaat genieten van onze supergezonde soepen? Kies dan voor een Soep abonnement.

Een van de veelgestelde vragen is hoe je onze overheerlijke soep kunt bestellen. En dat is eenvoudig: je gaat naar de producten, kiest jouw favoriete smaak, of je een grote of een kleinere verpakking wilt en je bestelt eenvoudig je soep. Wil je vaker en nóg voordeliger genieten van een lekker vegan soepje? Ga dan voor het soep abonnement, zodat je iedere maand automatisch een gezond soep pakket thuisgestuurd krijgt.

Ja, er worden verzendkosten in rekening gebracht, voor zowel particuliere als zakelijke bestellingen.

De prijzen voor particuliere bestellingen zijn inclusief BTW. De prijzen voor zakelijke bestellingen zijn exclusief BTW, en enkel zichtbaar nadat je ingelogd bent op je account.

Met ons soep abonnement krijg je aan het begin van iedere maand jouw soep bestelling thuisbezorgd. Het voordeel is, dat je de eerste maand geheel GRATIS soep krijgt. En je hoeft geen tijd te besteden om naar de te winkel gaan, boodschappen doen of eten koken. Met onze dagverse soepen zet je ieder moment een gezonde en overheerlijke maaltijd op tafel!

Een van de veelgestelde vragen is of bedrijven ook zakelijk onze dagverse soepen kunnen bestellen. Uiteraard! Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers, klanten of bewoners heerlijk kunnen genieten van een volwaardige, verantwoorde en voedzame maaltijd. Zonder dat jij of een van jouw medewerkers urenlang voor in de keuken hoeft te staan. En dat voor een bijzonder betaalbare prijs! En nergens goedkoper!

Ja hoor, bij Naturally Tasty staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel! De soepen die wij maken zijn niet alleen lekker, gezond en betaalbaar, maar ook honderd procent biologisch en vegan. Onze kwaliteit wordt mede gegarandeerd door ons BIO Certificaat. Dankzij de massale stemmen van enthousiaste klanten en soepliefhebbers zijn wij al drie jaar op rij genomineerd in de TOP 5 van Bio producten! Ruim 40.000 soepliefhebbers hebben onze overheerlijke soepen kunnen proeven tijdens beurzen, in supermarkten en biologische winkels.

Naturally Tasty EU Organic logo linzensoep Veelgestelde vragen 

De verpakkingen van onze soepen zijn voorzien van het FSC Keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk dat zich wereldwijd inzet voor het behoud van verantwoord bosbeheer. Voor iedere boom die gekapt wordt, worden nieuwe bomen gepland. Hiermee beschermen we onze bossen, regenwouden en de flora en fauna. Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar plastic, dit maakt onze verpakking volledig milieu vriendelijk. Wij zijn er trots op dat we ons ook op deze wijze kunnen inzetten voor een betere leefomgeving voor mens en dier.

Daarnaast is in samenwerking met wetenschappers een speciaal en extra dik seal ontwikkeld, waardoor de houdbaarheid van onze dagverse soepen is verlengd tot wel 55 dagen. En dat enkel op natuurlijke basis. Zo kunnen we met trots bijdragen aan minder voedselverspilling en minder CO2 uitstoot.

FSC Keurmerk Naturally Tasty Veelgestelde vragen

Soep bestellen én het goede doel steunen!

Van iedere bestelling doneren wij één euro van iedere bestelling aan de Stichting SeeYou. Deze Stichting zet zich sinds 1982 in voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië. Onze soepen zijn hiermee niet alleen overheerlijk en perfect voor jouw gezondheid, maar tegelijkertijd help je met iedere bestelling mensen die het hard nodig hebben. Zo maken we de wereld samen steeds een beetje mooier. Bedankt voor je steun, en smakelijk eten!

Trots op onze partners