Naturally Tasty logo

Nieuws

Genomineerd in de top 5 producten van het jaar 2021

Genomineerd in de top 5 producten van het jaar

Klik hier op de link: Video Naturally Tasty – Nominatie 2021

Wij van Naturally Tasty zijn dankbaar genomineerd te zijn voor de top 5 producten van het jaar 2021. Hierbij willen wij iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en hiermee ook de ontwikkeling in de bioindustrie steunt.

Naturally Tasty is een Nederlandse bio producent gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een innovatief en maatschappelijk verantwoord bio producent.

Sinds de uitbraak van de Covid-19 hebben we extra nadruk gelegd op de ontwikkeling van soepen met gezonde eigenschappen.

Hiernaast proberen wij als producent ook een positieve impact op de maatschappij te hebben.

Naturally Tasty heeft een missie om iedereen in Nederland de kans te geven om een gezonde maaltijd te kunnen consumeren.

Om deze missie te behalen heeft Naturally tasty 6 verschillende soep varianten ontwikkeld. De soepen bestaan in de basis uit rode linzen, welke van nature rijk zijn aan vezels, complexe koolhydraten en eiwitten.

De basis is gebruikt om vervolgens door te ontwikkelen naar 6 verschillende smaken. Wij hebben we tijdens de ontwikkeling rekening gehouden met de bijdrage van suiker en vetten. Deze hebben wij vrijwel gereduceerd tot een minimum. Daarnaast hebben we doormiddel van innovatie de houdbaarheid van de verse soepen verlengd tot en met 8 weken op een bio wijze.

Voortvloeiend uit de ontwikkeling is de combinatie kurkuma en gember ontstaan.

De variatie kurkuma en gember hebben wij gekozen om deel te laten aan de bio product verkiezing van dit jaar.

Wij willen een product kunnen aanbieden die nutriënten rijk is en kruiden en of specerijen bevat waar inmiddels veel onderzoek naar gedaan is over de gezonde eigenschappen die deze componenten mensen kunnen. Deze componenten kunnen een ontstekingremmende werking hebben en hiermee een bijdrage leveren voor de algehele gezonden van de mensen.

Daarnaast zijn wij de eerste bio soep producent in Nederland die ook braille heeft geïntegreerd in de verpakking om hiermee slechtzienden en blinden te steunen met productherkenning en winkelervaring, Daarnaast zijn de wikkels gebruikt voor de verpakking FSC gecertificeerd voor bijdrage aan het milieu.

Om alle groepen consumenten te bereiken (denk aan kinderen, studenten, werkenden of ouderen) introduceren wij een kleine formaat verpakking die met een lage koopprijs het doel heeft consumenten de overstap naar bio producten te stimuleren.

Dank jullie wel

Deel met anderen