Genomineerd in de top 5

Genomineerd!

Wij van Naturally Tasty zijn genomineerd voor de top 5 producten van het jaar 2021! Hierbij willen we iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en ook de ontwikkeling in de bio-industrie steunt. Wij zijn trots en dankbaar om genomineerd te zijn voor de top 5 producten van het jaar 2021. 

Waarom is Naturally Tasty genomineerd voor de top 5 producten van het jaar 2021 

Naturally Tasty is een Nederlandse bio producent gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een innovatief en maatschappelijk verantwoorde producent van biologische producten. Sinds de uitbraak van de Covid-19 hebben we nog meer nadruk gelegd op de ontwikkeling van soepen met gezonde eigenschapen. Daarnaast proberen wij een positieve impact op de maatschappij te leveren door het aanbieden van gezonde en biologische producten. 

Naturally Tasty heeft als missie om iedereen in Nederland de kans te geven om een gezonde maaltijd te kunnen consumeren. Om deze missie te behalen heeft Naturally Tasty 6 gezonde soep varianten ontwikkeld. Onze soepen bestaan in de basis uit rode linzen, welke van nature rijk zijn aan vezels, koolhydraten en eiwitten. Deze basis is gebruikt om vervolgens door te ontwikkelen naar 6 verschillende smaken. Wij hebben tijdens het produceren van onze nieuwe producten rekening gehouden met de bijdrage van suiker en vetten. Deze hebben wij vrijwel gereduceerd tot een minimum. We hebben de houdbaarheid van onze verse soepen op een biologische wijze kunnen verlengen tot en met 8 weken. 

Linzensoep met Gember en Kurkuma soep 

Een van onze soepvariaties is de Biologische vegan linzensoep met Gember en Kurkuma. Wij hebben ervoor gekozen om dit biologische product deel te laten nemen aan de product verkiezing van het jaar 2021. 

Wij hebben gekozen voor deze soep, omdat het veel ingrediënten bevat die rijk zijn aan kruiden en specerijen waarbij veel onderzoek naar is gedaan naar de gezonde eigenschappen. De ingrediënten van deze soep kunnen een ontstekingsremmende werking hebben en hiermee een bijdragen leveren aan de algehele gezondheid. Daarnaast is soep altijd een goed idee om gezond en evenwichtig te eten, het is namelijk een hele voedzame en makkelijke maaltijd!

Wat maakt ons uniek

Naturally Tasty is de eerste biologische soep producent in Nederland die ook braille heeft geïntegreerd in de verpakking om op deze manier slechtzienden en blinden te ondersteunen. Ook zijn onze verpakkingen FSC gecertificeerd, waarmee wij een bijdrage leveren aan het milieu. 

Ten slotte proberen wij onze producten af te stemmen op alle groepen consumenten, zoals kinderen, studenten, werkenden en ouderen. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanbieden van een kleinere verpakking met een lage koopprijs. Op deze manier kan iedereen gestimuleerd worden om de overstap te maken naar biologische producten! 

Dank jullie wel namens team Naturally Tasty 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een comment achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.