Eerste maand 50% korting op je soep abonnement? Gebruik deze coupon: korting50

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Soep voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen verantwoord en gezond kan eten voor een betaalbare prijs. Of je nu met één persoon bent of met een heel gezin, thuis of op je werk. Dankzij de keuze tussen een kop soep van 225 gram of 500 gram is er voor ieder wat wils. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de soep voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Want gezond en verantwoord eten en genieten van biologische producten hoeft met onze vegan linzensoep helemaal niet duur te zijn. Want dat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Verantwoorde soep

De soepen die wij maken zijn niet alleen lekker, gezond en betaalbaar, maar ook 100% biologisch en vegan. Onze kwaliteit wordt mede gegarandeerd door ons BIO Certificaat. Dankzij de massale stemmen van enthousiaste klanten en soepliefhebbers zijn wij al 3 jaar op rij genomineerd in de TOP 5 van Bio producten! Ruim 40.000 soepliefhebbers hebben onze overheerlijke soepen kunnen proeven tijdens beurzen, in supermarkten en biologische winkels.

Maar onze innovatie gaat nog verder. In samenwerking met wetenschappers wordt de samenstelling van onze ingrediënten telkens verbeterd. Dankzij onze innovatieve productietechnieken zijn onze soepen houdbaar tot wel 55 dagen! Dat is uniek in Nederland voor versbereide soepen en wij zijn er trots op dat wij onze klanten deze kwaliteit kunnen borgen en bieden.

Donaties

Wij vinden het belangrijk om iets terug te kunnen doen voor mens, milieu en maatschappij. Daarom doneren wij van iedere bestelling € 1,- aan Stichting See You. Deze Stichting zet zich sinds 1982 in voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië. Wij hebben bovendien deelgenomen aan een Fundraising Campagne voor de Stichting SeeYou! Onze soepen zijn hiermee niet alleen overheerlijk en perfect voor jouw gezondheid, maar tegelijkertijd help je met iedere bestelling mensen die het hard nodig hebben.

Daarnaast hebben wij tijdens de Corona crisis ruim 6.500 mensen verblijd met een warm, gezond en hartig soepje. Om onze helden in de zorgsector een hart onder de riem te steken, hebben wij gratis soep verzorgd voor zorgmedewerkers in ziekenhuizen, verpleeghuizen en tijdens nachtdiensten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen altijd de beschikking heeft over een betaalbare, gezonde en voedende maaltijd, of je nu tijd hebt om te koken of niet. 

Onze bijdrage aan de maatschappij

Een kleine greep uit de vele verpleeghuizen, ziekenhuizen en voedselbanken waar wij medewerkers in het zonnetje hebben gezet met gratis soep:
 

– De Waalboog Nijmegen (3 locaties in Nijmegen)

– Catharina Ziekenhuis (Eindhoven)

– ZZG Zorggroep de Horizon (Nijmegen)

– St Antonius Ziekenhuis (Utrecht, Nieuwegein en Woerden)

– Rivierenland Ziekenhuis (Tiel)

– Rijnstate Ziekenhuis (Arnhem)

– IJsselheem Margaretha Zorgcentrum (Kampen)

– Voedselbank (Kampen)

– Isala Ziekenhuis (Zwolle)

– Het Zanddonkhuis Zorgcentrum (Beuningen)

– Het Malderburch Zorgcentrum (Malden)

– 40 Alleenstaande Senioren – Wooncomplex (Weurt)

– Kalorama Centrum voor doof blinden (Beek – Berg en Dal)


We hebben zelfs in samenwerking met CooP in Weurt een bezoek gebracht aan meer dan 40 alleenstaande senioren om gratis soep uit te delen. 

Een deel van deze donaties is mogelijk gemaakt in samenwerking met onze fantastische partners, zoals Green Organics, CoopCompact Wouters, Ekoplaza Nijmegen, Plus Visser Malden. Kijk, dat is nog eens gezamenlijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)!

Wil je graag 100% biologische en verantwoorde soep bestellen? Proef alle 6 de smaken!

Braille

Een mooi voorbeeld van alle inspanningen die wij verrichten om ons in te zetten voor mens, maatschappij en milieu is onze speciale verpakking voor blinden en slechtzienden.

In Nederland alleen al zijn er meer dan 350.000 blind of slechtziend. Het is voor deze specifieke groep erg lastig om boodschappen te doen. Vandaar dat wij op onze soepverpakking braille schrift hebben geïntegreerd. Op deze manier kunnen ze toch waarnemen wat er op de verpakking vermeld staat. En dat maar liefst in 3 talen, Nederlands Frans en Duits. 

Zo laten wij zien dat wij op alle mogelijke vlakken maatschappelijk zeer betrokken zijn. 

Onze verpakking

De verpakkingen van onze soepen zijn voorzien van het FSC Keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk dat zich wereldwijd inzet voor het behoud van verantwoord bosbeheer. Voor iedere boom die gekapt wordt, worden nieuwe bomen geplant. Hiermee beschermen we onze bossen, regenwouden en de flora en fauna. Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar plastic, dit maakt onze verpakking volledig milieu vriendelijk. Wij zijn er trots op dat we ons ook op deze wijze kunnen inzetten voor een betere leefomgeving voor mens en dier.

Daarnaast is in samenwerking met wetenschappers een speciaal en extra dik seal ontwikkeld, waardoor de houdbaarheid van onze dagverse soepen is verlengd tot wel 55 dagen. Zo kunnen we met trots bijdragen aan minder voedselverspilling en minder CO2 uitstoot (MVO!).

Trots op onze partners