Naturally Tasty logo

Wij Naturally tasty hebben de afgelopen maanden hard zitten werken, om alles weer op een rijtje te krijgen binnen het bedrijf om te kunnen verder groeien in de komende jaren.

De laatste periodes hebben we hard zitten werken aan onze nieuwe smaken en verpakkingen. We hebben vooral ook hard gewerkt aan een vernieuwde website, waarop onder andere ook deze blog geplaatst wordt. Ook wordt de blog geplaatst op LinkedIn en facebook.

Van de 2 oorspronkelijke 100% verse bio soepen, hebben wij 4 nieuwe smaken erbij gemaakt.  Alle soepen van ons zijn gebaseerd op ‘rode linzen’, en waren onze eerste twee soepen de ‘Original’ en de Original met  kip. Nu hebben we linzensoepen met de smaak van kurkuma, tomaat, pompoen en met wortel die ook gezonde ingrediënten bevatten. We hebben gewerkt aan onze nieuwe verpakkingen voor alle verschillende smaken van de soepen. Elke verpakking van de soepen heeft een verschillende kleur passend bij de ingrediënten. We hopen dat het u smaakt!

Onze verpakking komt vanaf nu in twee formaten: 500GR en 225GR

Naturally Tasty Biologische vegan Linzensoep header innerpages

Op deze manier introduceren we  de eerste verse bio soep in een kleinere “1 portie” verpakking. De reden hiervoor zijn om de mensen de mogelijkheid te geven om toch naar een verse bio soep dagelijkse uit te proberen.

Onze missie is om iedere Nederlander van jong tot oud de kans om een gezond maaltijd aan te bieden, een 100% bio product voor een betaalbaar prijs. Op deze manier kunnen alleenstaande senioren, studenten, kantoor medewerkers, fabriek medewerkers, school medewerkers, ziekenhuis medewerkers, lage-inkomen huishouders dagelijkse een nieuwe 100% verse bio soep kopen en van genieten.