Nieuwe smaken en verpakkingen

Nieuwe smaken

Naturally Tasty heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de introductie van onze nieuwe smaken. Wij zijn trots om te kunnen delen dat naast de twee oorspronkelijke 100% verse biologische soepen, wij vier nieuwe smaken hebben ontwikkeld. De basis van rode linzen is natuurlijk wel gelijk gebleven. Zowel de oorspronkelijke soepen (biologische vegan linzensoep Original en biologische linzensoep met Kip) als onze nieuwe smaken hebben als basis ‘rode linzen’. 

Onze nieuwe smaken linzensoepen zijn: 

Al onze nieuwe smaken zijn 100% vers en biologisch met gezonde ingrediënten. 

Nieuwe verpakking

Al onze nieuwe smaken soepen hebben ook nieuwe verpakkingen, waarbij elke verpakking is afgestemd qua kleur passend bij de ingrediënten. De inhoud van onze verpakkingen is ook gewijzigd, onze soepen zijn vanaf nu te bestellen in twee formaten: 500gr en 225gr. 

We introduceren hiermee de eerste verse biologische soep in een kleinere 1-portie verpakking. Op deze manier kunnen we iedereen de mogelijk geven om onze verse soepen uit te proberen en wordt voedselverspilling tegengegaan. 

Onze missie

Onze missie is om iedere Nederlander van jong tot oud de kans een gezonde maaltijd te kunnen bieden, een 100% biologisch product voor een betaalbare prijs. Op deze manier kunnen kinderen, senioren, studenten, sporters en werkenden genieten van onze verse biologische soepen.  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een comment

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.