De eerste producent die 100% bio verse soepen in Nederlandse supermarkten, ziekenhuizen en scholen plaatst !

Al sinds 2006 maken onze koks de lekkerste en gezonde linzensoepen voor jou klaar! Met veel liefde voor smaak, uiteraard honderd procent biologisch en geheel vegan.

​​Welkom bij Naturally Tasty!

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal. Daarnaast werken onze chef-koks samen met wetenschappers. Hiermee garanderen wij dat onze soepen zo gezond en natuurlijk mogelijk zijn.

Ons verhaal start in 2006, toen de familie Garabitian een restaurant begon. De absolute favoriet op het menu is onze befaamde rode linzensoep. Nadat meer dan 10.000 enthousiaste klanten hun waardering hadden uitgesproken over het recept van het huis, werd in 2015 het besluit genomen om met dit unieke product ons bedrijf Naturally Tasty te starten. Nu kan iedereen wereldwijd genieten van onze gezonde, biologische soep!

6 Heerlijke smaken

70.000+ Consumenten getest

3 Nominaties en prijzen

Kenmerken van onze Linzensoep

Proef de jarenlange ervaring van Naturally Tasty!

Start
restaurant
2015
Introductie nieuwe smaken
2020
Internationale verkoop
2022
Maaltijdvervanger
Soep voor iedereen
Ambachtelijk bereid
download1
2006
Oprichting
Naturally Tasty
2019
Ontwikkeling nieuwe recepten
2021
Lancering webshop
Wil je gezond en verantwoord eten voor een betaalbare prijs? En wil je laten verrassen door de unieke smaken van onze ambachtelijke soepen? Bestel dan jouw soep pakket!

Soep voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen verantwoord en gezond kan eten voor een betaalbare prijs. Of je nu met één persoon bent of met een heel gezin, thuis of op je werk. Dankzij de keuze tussen een kop soep van 225 gram of 500 gram is er voor ieder wat wils. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de soep voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Want gezond en verantwoord eten of biologische producten hoeven met onze vegan linzensoep helemaal niet duur te zijn. 

 

De basis van onze linzensoepen is rode linzen. Rode linzen zijn een bron van eiwitten, bevatten veel calcium, vitamine B en magnesium en hebben een hoog ijzergehalte. Rode linzen zijn zeer goed voor de gezondheid, zeker in combinatie met de verse kruiden die wij in onze soepen gebruiken. Uiteraard worden geen toegevoegde suikers of vetten gebruikt, wij gebruiken enkel biologische ingrediënten. Dankzij de complexe koolhydraten vult de soep goed en kan de linzensoep prima dienen als maaltijdsoep. Wij hebben de basis linzensoep de afgelopen jaren doorontwikkeld naar 6 verschillende smaken. Neem gerust een kijkje in onze shop voor jouw favoriete smaak!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij van Naturally Tasty vinden het belangrijk om iets terug te kunnen doen voor mens, milieu en maatschappij. Dit doen wij onder andere door onze gebruiksvriendelijke en verantwoorde verpakking met FSC keurmerk. Daarnaast is Naturally Tasty het enige bedrijf in Nederland dat haar producten aanbiedt met braille op de verpakking. Dit is een uitkomst voor mensen die blind of slechtziend zijn.

Bovendien doneren wij een bijdrage van iedere bestelling aan de Stichting SeeYou. Deze Stichting zet zich sinds 1982 in voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië. Onze soepen zijn hiermee niet alleen overheerlijk en perfect voor jouw gezondheid, maar tegelijkertijd help je met iedere bestelling mensen die het hard nodig hebben. 

Om onze maatschappelijke betrokkenheid extra te benadrukken en om onze helden in de zorg een hart onder de riem te steken, hebben wij tijdens de Corona crisis duizenden mensen in de zorgsector verrast met gratis soep. Zowel zorgmedewerkers als senioren in ziekenhuizen, verpleeghuizen en voedselbanken hebben kunnen genieten van onze verwarmende soep. We hebben zelfs in samenwerking met CooP in Weurt een bezoek gebracht aan meer dan 40 alleenstaande senioren om gratis soep uit te delen. 

Trots op onze partners

TEVREDEN
SOEP LIEFHEBBERS

Onze missie is dat iedereen kan genieten van onze heerlijke en gezonde soepen. Lees hier wat tevreden klanten zeggen over onze soepen!

Tijdens corona is gratis soep verzorgd door Naturally Tasty uit Nijmegen. Bedankt voor de soep namens Ziekenhuis Rivierenland!
Ziekenhuis Rivierenland 22 Oct, 2020
We willen jullie bedanken voor de heerlijke soep, cliënten en medewerkers vonden deze heerlijk.
Organisatie Maldenburch 12 Oct, 2022
Wij willen u persoonlijk bedanken. We hebben een heel bijzondere tijd achter de rug in ons ziekenhuis. Uw bijdrage was hartverwarmend en we hebben veel gehad aan deze steun.
Catharina Ziekenhuis 21 Sep, 2020