Stem op ons! – Bio product verkiezen van het jaar 2021

Bio product verkiezing 

Vanaf 18 december 2020 tot en met 17 januari 2021 kan worden gestemd op de Bio Productverkiezing van het jaar 2021. Graag vragen wij jou om op ons te stemmen via de volgende link: https://lnkd.in/gsTRs9t.

Waarom stemmen op Naturally Tasty 

Naturally Tasty doet dit jaar mee met een volledig nieuw maatschappelijk verantwoord en biologisch product, namelijk onze verse en honderd procent biologische rode linzensoep met gember en kurkuma. Naast de unieke smaak bevat deze soep producten die goed zijn voor het immuunsysteem en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is de eerste verse biologische soep in Nederland met een houdbaarheid van wel acht weken! Op deze manier dragen wij met dit product bij aan het verminderen van voedselverspilling. Ook zijn onze nieuwe verpakkingen FSC-gecertificeerd, waarmee wordt bijgedragen aan een beter milieu. Daarnaast bevatten onze verpakkingen brailleschrift, waarmee wij de eerste biologische soep producent zijn in Nederland die een product maakt met speciale aandacht voor slechtzienden en blinden. Ten slotte hebben wij bewust gekozen voor twee formaten verpakkingen (225 gram en 500 gram) om op deze manier iedereen een keuze te geven en als oplossing voor kinderen, ouderen, studenten en werkenden.

Onze verse en biologische rode linzensoep met gember en kurkuma is niet alleen gezond, maar ook goed voor het milieu en voor iedereen te gebruiken. Buiten alle goede eigenschappen om smaakt deze soep ook nog eens heerlijk, zowel als maaltijd als een tussendoortje. Daarom vinden wij dat ons product thuishoort in de Bio Productverkiezing van het jaar 2021!Naturally Tasty doet dit jaar mee met een volledig nieuw maatschappelijk verantwoord en biologisch product, namelijk onze verse en 100% biologische rode linzensoep met gember en kurkuma. Naast de unieke smaak bevat deze soep producten die goed zijn voor het immuunsysteem en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is de eerste verse biologische soep in Nederland met een houdbaarheid van wel 8 weken! Op deze manier dragen wij met dit product bij aan het verminderen van voedselverspilling. Ook zijn onze nieuwe verpakkingen FSC-gecertificeerd, waarmee wordt bijgedragen aan een beter milieu. Daarnaast bevatten onze verpakkingen brailleschrift, waarmee wij de eerste biologische soep producent zijn in Nederland die een product maakt met speciale aandacht voor slechtzienden en blinden. Ten slotte hebben wij bewust gekozen voor 2 formaten verpakkingen (225gr en 500gr) om op deze manier iedereen een keuze te geven en als oplossing voor kinderen, ouderen, studenten en werkenden. 

Onze verse en biologische rode linzensoep met gember en kurkuma is niet alleen gezond, maar ook goed voor het milieu en voor iedereen te gebruiken. Buiten alle goede eigenschappen om smaakt deze soep ook nog eens heerlijk, zowel als maaltijd als een tussendoortje. Daarom vinden wij dat ons product thuishoort in de Bio Productverkiezing van het jaar 2021! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een comment achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.