Naturally Tasty logo

Vegan soep

Vegan soep

Vegan soep voor de liefhebber

Vegan soep is supergezond. Heb jij alle smaken van onze overheerlijke vegan soep al geproefd? Niet? Wacht dan niet langer, want onze soepen zijn 100% biologisch, vegan en ambachtelijk bereid met de beste dagverse ingrediënten. Zo kun je ieder moment van de dag genieten van een gezonde en verantwoorde maaltijd, zonder dat je er urenlang voor in de keuken hoeft te staan! Onze chef-koks bereiden dagelijks dagverse soepen met verse ingrediënten. Ideaal voor thuis, onderweg, op kantoor of na het sporten.

Betaalbare vegan soep

Wij van Naturally Tasty vinden het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op ieder moment van de dag kan genieten van een voedzame, gezonde en volwaardige maaltijd. Ongeacht je bestedingsruimte of inkomen. Daarom zijn onze vegan soepjes prima betaalbaar en verkrijgbaar voor iedereen.

Gratis vegan soep

Om het je nóg makkelijker te maken, kun je nu ook een vegan soep abonnement afsluiten! Hiermee krijg je een jaar lang iedere maand een doos gezonde vegan soep toegestuurd en kun je op ieder moment van de dag genieten van een overheerlijke maaltijd. Als je een jaarabonnement afsluit, dan krijg je de eerste maand je overheerlijke soep helemaal GRATIS! Als het jaar abonnement voorbij is, heb je de gelegenheid om het abonnement automatisch te verlengen, of desgewenst op te zeggen. Na het 1e jaar geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Wacht dus niet langer en verzeker jezelf iedere maand van gratis thuisbezorgde, overheerlijke en dagverse vegan soepen, speciaal voor jou bereid!

Dagverse vegan soep

Onze vegetarische soepen zijn 100% biologisch, vegan en ambachtelijk bereid met de beste dagverse ingrediënten. En uiteraard zonder toegevoegde conserverings- of bestrijdingsmiddelen. Dankzij onze innovatieve productietechnieken zijn onze soepen extreem lang houdbaar, tot wel 55 dagen! Direct na de bereiding van onze verse soepen worden de potten geseald met een speciaal voor Naturally Tasty ontwikkelde, extra dunne en flexibele seal. Hiermee blijft de soep gegarandeerd vers. Daarnaast wordt de soep verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. De soepen worden diepgevroren aangeleverd en kunnen op ieder gewenst moment worden verwarmd en gegeten. Gezond genieten zonder omkijken.

Vegan SOEP VOOR JOU

Onze vegan soepen zijn uitermate geschikt voor bewoners en medewerkers van verpleeg- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, scholen, bedrijven, sportkantines, fabrieken, etc. etc. Kortom, onze overheerlijke soep is gezond voor iedereen, zowel jong en oud. Voor thuis, op kantoor of onderweg. Gelukkig zijn onze diverse smaken vegan linzensoep al verkrijgbaar in diverse lokale supermarketen en biologische winkels, zoals een aantal winkels van Ekoplaza, Jumbo, CooP en Plus.

Vegan SOEP OP HET WERK

Ook bedrijven kunnen bij ons desgewenst met regelmaat dagverse en gezonde vegan soep bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers, klanten of bewoners heerlijk kunnen genieten van een volwaardige, verantwoorde en voedzame maaltijd. Zonder dat jij of een van jouw medewerkers urenlang voor in de keuken hoeft te staan. En dat voor een bijzonder betaalbare prijs! En nergens goedkoper!

Wat is vegan soep?

en andere vragen

Lees hieronder de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Vegan soep is soep zonder toevoeging van dierlijke ingrediënten of producten van dierlijke oorsprong. Mensen die een vegan lifestyle nastreven, zien af van alle vormen van exploitatie van, en wreedheid naar, dieren voor eten, kleding of andere doeleinden, voor zover dat haalbaar is. 

Kortom, veganisten gebruiken en eten geen dieren, iets dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Zij eten dan ook geen vlees en geen vis, maar ook geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingrediënten.

Als producten biologisch zijn, betekent dat dat er bij de productie rekening gehouden wordt met het milieu en dierenwelzijn. Dit houdt in, dat het productieproces aan strenge wettelijke voorschriften dient te voldoen. Op basis van regels opgesteld door de overheid, controleert de onafhankelijke instantie SKAL of aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Ja, onze soep is gegarandeerd 100% biologisch. Al onze producten zijn vrij van conserveringsmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Biologische producten bevatten veel meer voedingsstoffen, antioxidanten en micronutriënten zoals vitamine C, ijzer en zink.

Als biologische producten echt gegarandeerd 100% biologisch zijn, dan staat dat op de verpakking vermeld. Uiteraard geeft een BIO keurmerk of BIO certificaat de zekerheid dat dit ook daadwerkelijk gecontroleerd wordt.

Nee, biologische producten hoeven zeker niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van een volwaardige en gezonde maaltijd mag kunnen genieten, ongeacht je inkomen. De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW voor particuliere bestellingen, dus geen verrassingen achteraf. En wil je nóg voordeliger en met regelmaat genieten van onze supergezonde soepen? Kies dan voor een Soep abonnement.

Dat is eenvoudig: je gaat naar de shop, kiest jouw favoriete smaak, of je een grote of een kleinere verpakking wilt en je bestelt eenvoudig je vegan soep. Wil je vaker en nóg voordeliger genieten van een lekker vegan soepje? Ga dan voor het soep abonnement, zodat je iedere maand automatisch een gezond soep pakket thuisgestuurd krijgt. 

Ja, er worden verzendkosten in rekening gebracht, voor zowel particuliere als zakelijke bestellingen. 

Met ons soep abonnement krijg je aan het begin van iedere maand jouw soep bestelling thuisbezorgd. Het voordeel is, dat je de eerste maand geheel GRATIS soep krijgt. En je hoeft geen tijd te besteden aan het naar de winkel gaan, boodschappen doen of eten koken. Met onze dagverse soepen zet je ieder moment een gezonde en overheerlijke maaltijd op tafel!

Van iedere bestelling doneren wij één euro van iedere bestelling aan de Stichting SeeYou. Deze Stichting zet zich sinds 1982 in voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië. Onze soepen zijn hiermee niet alleen overheerlijk en perfect voor jouw gezondheid, maar tegelijkertijd help je met iedere bestelling mensen die het hard nodig hebben. Zo maken we de wereld samen steeds een beetje mooier. Bedankt voor je steun, en smakelijk eten!

Stichting SeeYou vegan soep bestellen Naturally Tasty biologische linzensoep

Trots op onze partners