1 + 1 GRATIS Actie hanteren in uw winkel met goedkoper inkoop  

Soep op het werk

Zakelijk bestellen kan bij ons ook! Bedrijven kunnen bij ons desgewenst met regelmaat dagverse en gezonde soep bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers, klanten of bewoners heerlijk kunnen genieten van een volwaardige, verantwoorde en voedzame maaltijd. Zonder dat jij of een van jouw medewerkers urenlang voor in de keuken hoeft te staan. En dat voor een bijzonder betaalbare prijs! En nergens goedkoper!

Linzensoep zakelijk bestellen

Wil je als bedrijf dagverse linzensoep bestellen? Registreer je dan als zakelijke klant en profiteer van unieke staffelkortingen! Hoe meer dozen soep je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De prijzen voor onze zakelijke klanten zijn exclusief BTW. Als je eenmaal geregistreerd bent en je registratie is goedgekeurd, dan kun je voortaan inloggen en worden de zakelijke staffelprijzen zichtbaar. Daarnaast is het een voordeel dat je in je accountpagina een overzicht hebt van je persoonlijke gegevens, je kunt je bestellingen inzien en je hoeft niet telkens bij iedere bestelling opnieuw je gegevens in te voeren. 

Dagverse linzensoep

Onze soepen zijn 100% biologisch, vegan en ambachtelijk bereid met de beste dagverse ingrediënten. Dankzij onze innovatieve productietechnieken zijn onze soepen extreem lang houdbaar, tot wel 55 dagen! Direct na de bereiding van onze verse soepen worden de potten geseald met een speciaal voor Naturally Tasty ontwikkelde, extra dunne en flexibele seal. Hiermee blijft de soep gegarandeerd vers. Daarnaast wordt de soep verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. De soepen worden diepgevroren aangeleverd en kunnen op ieder gewenst moment worden verwarmd en gegeten. Gezond genieten zonder omkijken.

Soep voor jou

Onze soepen zijn uitermate geschikt voor bewoners en medewerkers van verpleeg- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, scholen, bedrijven, sportkantines, fabrieken, etc. etc. Kortom, onze overheerlijke soep is gezond voor iedereen, zowel jong en oud. Voor thuis, op kantoor of onderweg. Gelukkig zijn onze diverse smaken linzensoep al verkrijgbaar in diverse lokale supermarkten en biologische winkels, zoals een aantal winkels van Ekoplaza, Jumbo, CooP Plus en Spar.

Is soep op de zaak voor jou ook interessant? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar.

Trots op onze partners